Dette er de nominerte til Cityglød 2022!

18
.
February
2022
Dette er de nominerte til Cityglød 2022!

18
.
February
2022

Dette er de nominerte til Cityglød 2022!

Cityglød-vinneren kåres under Citykonferansen og prisen deles ut i samarbeid med Ung i Næringseiendom, Norsk Eiendom og Estate Media.

Frederico Valente, Ragnhild Pedersen Foss og Christian Wierød er de tre talentfulle eiendomsaktørene som er nominert til Cityglød. Hvem som vinner, får du vite på Citykonferansen!

Målet med Cityglød-prisen er å hedre unge og lovende talenter under 35 år med tilhørighet i eiendomsbransjen. Nominerte til prisen må ha vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfaget, samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Cityglød-vinneren kåres under Citykonferansen og prisen deles ut i samarbeid med Ung i Næringseiendom, Norsk Eiendom og Estate Media.

Cityglød-juryen for 2022 består av:

  • Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom
  • Gunnar Bøyum, Aspelin Ramm
  • Ingvild J. Roald, Ung i Næringseiendom
  • Johan B. Backe, Ung i Næringseiendom
  • Carine Bjørvik Andersen, Estate Media
Citykonferansen 29. mars 2022. Meld deg på i dag!
Norsk Eiendoms medlemmer får 10% rabatt.

Her er de nominerte:

Christian Wierød er nominert for sitt innovative blikk knyttet til boligfremskaffelse og boformer

Fra en ide om å skape et Tinder for boligmarkedet, har han nå skapt et produkt med Unite Living hvor leietaker er i hovedfokus. Løsningen forenkler og gir trygghet både for utleier og leietaker. Gjennom digitalisering og automatisering av alle prosessene med å leie ut bolig for leietakere løser Unite Living 80 prosent av jobben til profesjonelle utleiere og meglere. Resten av jobben digitaliseres med konvensjonell backoffice-funksjonalitet. Selskapet har allerede skaffet seg en stor del profesjonelle aktører som kunder, har ansatte i to land og over 8400 leieforhold.

Ragnhild Pedersen Foss er nominert for sitt engasjement for by- og samfunnsutvikling

I DARK Arkitekter jobber hun mye med tidligfase i konseptutvikling, og har vært bidragsyter i flere spennende konsepter. Juryen ser hennes brennende engasjement for faget og hennes evne til å tenke nytt om en mer bærekraftig urbanisering. Ragnhild benytter seg av sin stemme i debatten, og engasjerer seg utover det rent arkitektfaglige arbeidet. Hun har vært bidragsyter i torginitiativet og engasjert seg i plassering av havnevirksomhet i Oslo. Hun har vært involvert i fremtidsrettede prosjekter som Sognsveien 80-90 og Agropolis i Mjøndalen.

Frederico Valente er nominert for sitt bidrag for å utvikle løsninger som digitaliserer eiendomsbransjen

Frederico Valente er gründer og daglig leder i Imerso. Selskapet har utviklet en AI-løsning for oppdagelse av avvik og byggefeil tidlig, noe som sparer store byggekostnader og tid. Løsningen er med på å forbedre kvaliteten i prosjekter og skape bedre bygninger, og juryen setter pris på Valentes ønske om å forbedre bransjen i riktig retning.


No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her