Miriam fra Arcium Bolig til Norsk Eiendom

6
.
June
2023
Miriam fra Arcium Bolig til Norsk Eiendom

Mirian Våraker Høstmælingen starter i Norsk Eiendom 1. september

6
.
June
2023

Miriam fra Arcium Bolig til Norsk Eiendom

Miriam Våraker Høstmælingen er ansatt som spesialrådgiver for bolig i Norsk Eiendom

Miriam Høstmælingen starter i Norsk Eiendom 1. september.

Norsk Eiendom har ansatt Miriam Våraker Høstmælingen (42) som spesialrådgiver for bolig. Miriam starter etterfølger Ida Hjeltnes som sluttet 31. mai. Der Ida primært hadde ansvar for å bygge opp Norsk Eiendom som bransjeorganisasjon også for profesjonelle boligutleiere, skal Miriam jobbe litt bredere med hele det boligfaglige perspektivet.    

-Jeg gleder meg veldig til å begynne i denne jobben. Nå har jeg vært "hands on" i eiendomsmarkedet i 16 år, med salg, utleie og forvaltning. Det blir spennende å zoome litt ut og jobbe opp et hakk i bransjen, sier Våraker Høstmælingen som både er utdannet bedriftsøkonom og eiendomsmegler. Hun har lang erfaring både som eiendomsmegler, næringsmegler og landbruksmegler.  

Våraker Høstmælingen er nå eiendomssjef i Arcium Bolig AS. Der har hun ansvar for kjøp, salg, drift og forvaltning av selskapets eiendomsportefølje, i tillegg til å delta i prosesser med utvikling av eiendommer og i vurdering av nye prosjekter. Nedslagsfeltet hennes er primært Drammen, Moss og Vestfold. Porteføljen hennes i Arcium består av utleieboliger og næringslokaler, ca. 100 boliger som leies ut i det private marked, samt i samarbeid med NAV og kommunene. Hun burde dermed ha de beste forutsetninger for å gå inn i Norsk Eiendoms arbeid på boligfeltet.

-Jeg har lenge kjent til Norsk Eiendom og fulgt med i mediene, og så har jeg dessuten tatt bransjesertifikatet for Boligutleie og -forvaltning etter kurset som Senter for eiendomsfag og Norsk Eiendom arrangerte sammen. Da ble jeg oppmerksom på den ledige stillingen og så at jeg tikket av i ganske mange bokser. Det er veldig bra at Norsk Eiendom er så fremoverlent med profesjonalisering av markedet for boligutleie – for eksempel gjennom Boligmerket. Det er nødvendig, fremholder tobarnsmoren fra Lier.  

Norsk Eiendoms administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl, ser frem til at den nye medarbeideren kommer på plass fra 1. september:

-Jeg er veldig fornøyd med at vi når har fått på plass en fast medarbeider på boligfeltet. Det er flott at vi har fått rekruttert en kompetent person fra en av våre egne medlemsbedrifter, og vi gleder oss til å få nytte av Miriams kunnskap og erfaring. Spesielt innenfor forvaltning og boligutleie, påpeker Tellevik Dahl.

Vidar Fiskum

Tone Tellevik Dahl

Administrerende direktør

Næringspolitikk, myndighetskontakt, media

ttd@noeiendom.no
Tlf. 975 09 225

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her