Full fart for Norsk Eiendom i Arendal!

1
.
August
2023
Full fart for Norsk Eiendom i Arendal!

Norsk Eiendom ligger ikke på latsiden i Arendal. Vi ses vel?

1
.
August
2023

Full fart for Norsk Eiendom i Arendal!

Norsk Eiendom gleder seg til et fullstappet og spennende program i årets Arendalsuke.

Arendalsuka 2023 nærmer seg med stormskritt, og Norsk Eiendom gjør de siste forberedelsene for en travel uke. Fra 14. til 18. august skal vi arrangere og delta på en rekke spennende programposter, med alt fra sosial bærekraft til "Joker Nord" i planprosesser, likestilling i styrerommet og "storbybattle" mellom Oslo og Bergen. Vi ses vel ved Skagerak?

Som de siste to årene er Norsk Eiendom en del av Bygg Arena Arendal (BAA), en sammenslutning av 41 partnere fra hele eiendomsbransjens verdikjede. Vårdirektør Tone Tellevik Dahl leder programkomitéen for sosial bærekraft, og flere av Norsk Eiendoms medarbeidere har sittet i tematiske arbeidsgrupper. Og "som vanlig" er samlingspunktet for BAAs arrangementer 2. etasje over Baker Jørgensen på torget i Arendal.

Likestilling og "Joker Nord"

Men også utenom BAAs arrangementer deltar Norsk Eiendom med liv og lyst i ulike programposter. Allerede tirsdag morgen braker det løs når vår styreleder Stig Bech deltar i SBBs debatt om hvordan boligpolitikken kan bidra til bærekraftige helse- og omsorgstjenesterfor eldre. Noe senere samme dag er det klart for et høydepunkt når både tilhengere og motstandere av kravet om 40 % kjønnsrepresentasjon i store og mellomstore bedrifter møtes til sverdslag. Bakgrunnen for debatten er undersøkelsen Norsk Eiendom og KINE-nettverket(Kvinner i Norsk Eiendom) har gjort blant medlemsbedriftene om saken, og Tone Tellevik Dahl er selvsagt i panelet.  

Tirsdag ettermiddag arrangerer First House og Estate Media flere etterfølgende eiendomsdebatter, deriblant "Joker Nord i planprosesser?" hvor vår direktør Tone skal dele sine synspunkter. Det skal hun også gjøre onsdag morgen i "en annerledes kraftdebatt" som blant annet handler om solkraft og energieffektivisering i næringsbygg – og hvilke gulrøtter som kan skape kraftbalanse. Etter lunsj inviterer Storebrand Eiendom og Rambøll til debatt om hvor det ble av "S'en" i ESG, og der er igjen vår styreleder deltager.

Sosial bærekraft og storbybattle

Torsdag er en travel dag for Norsk Eiendom. Det starter med frokostmøte, ledet av vår fagsjef Vidar Fiskum hvor vår styreleder Stig Bech sitter i et topptungt panel som skal debattere hvorvidt sosial bærekraft er et moteord uten innhold. Like etterpå deltar vår fagsjef Vidar i diskusjon om hvordan sikre faktisk bokvalitet, før spotlight på sosial bærekraft fortsetter med debatt om incentiver for sosial bærekraft i planleggingen, også med konkrete eksempler.

Torsdag ettermiddag kommer nok et høydepunkt når Oslo-byråd Usman Mushtaq møter Bergens næringsrådsleder Monica Mæland til en blanding av storbybattle og parterapi om hvilken by som har de beste løsningene – og om man burde konkurrere eller samarbeide for å øke norsk konkurransekraft.

Dette er kun smakebiter på alt det spennende byggenæringen og eiendomsbransjen har å by på under årets Arendalsuke. Det fullstendige programmet for Byggg Arena Arendal finner du her. Det er vel ingen grunn til å bli hjemme?

Kontakt:

Vidar Fiskum

Tone Tellevik Dahl

Administrerende direktør

Næringspolitikk, myndighetskontakt, media

ttd@noeiendom.no
Tlf. 975 09 225

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her