Lansering av programmet til Arendalsuken

22
.
June
2022
Lansering av programmet til Arendalsuken

Som leder av styringsgruppen for Bygg Arena Arendal, presenterer Tone Tellevik Dahl årets program.

22
.
June
2022

Lansering av programmet til Arendalsuken

Advokatfirmaet Hjort var vertskap da Bygg Arena Arendal (BAA) samlet seg i juni for lansering av årets program, og en uformell og hyggelig opptakt til Arendalsuka.

Norsk Eiendom er stolt partner i næringsfelleskapet Bygg Arena Arendal, som i år teller 44 partnere fra hele verdikjeden. Vår direktør leder styringsgruppen for felleskapet og foreningen har ledet programkomitéen for sosial bærekraft.

Gjennom vinteren og våren har mange aktører vært i sving med å utforme og ferdigstille programposter som skal gjennomføres under årets Arendalsuke. Denne ettermiddagen kunne styringsgruppen og de tre programkomitelederne presentere årets program.  

I tillegg til Tone Tellevik Dahl fra Norsk eiendom, som ledet komitéen for sosial bærekraft har Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse ledet komitéen for miljømessig bærekraft og Lars Tronsmo fra Veidekke har ledet komitéen for rekruttering og jobbskaping. Knut Ekern fra AF-gruppen presenterte disse programpostene på sommertreffet.  

I år som i fjor leier vi Baker Jørgensen sine øvre etasjer, og i uke 33 skal vi gjennomføre 30 programposter pluss en del sosiale arrangementer på ettermiddag/kveld. Hele programmet kan du se her.

Politikere, bransjekollegaer, forskere og næringsaktører står klare til å belyse problemstillinger og komme med forslag til løsninger som bringer vår næring videre. Vi gleder oss til en spennende uke i Arendal.  

Skal du besøke Arendalsuka, så stikk innom Baker Jørgensen. Da treffer du garantert bransjekollegaer som diskutere viktige problemstillinger. Håper vi sees!  

Se under for et lite bildegalleri fra lanseringsarrangementet hos Hjort.  

Om Bygg Arena Arendal

Bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen er Norges største fastlandsnæring. Næringen sysselsetter 1 av 5, har over 90 000 bedrifter og bidrar med over 66 milliarder i verdiskaping i året. Bygg Arena Arendal samler ledende nasjonale virksomheter og foreninger i norsk bygge-, anleggs- og eiendomsnæring (BAE). Bygg Arena Arendal deltok for første gang på Arendalsuka 2021. Les mer her.

Knut Ekern, AF presenterer programmet for jobbskaping og rekruttering.

Katharina Bramslev, Grønn byggallianse, presenterer programmet for miljømessig bærekraft.

No items found.
Se flere bilder

Les sakene i nyhetsbrevet

Gå til nyhetsarkiv

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her