Ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

15
.
June
2022
Ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

Merete Agerbak-Jensen er ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom.

15
.
June
2022

Ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

Bransjeforeningen har ansatt Merete Agerbak-Jensen som kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Klimaetaten i Oslo kommune. – Jeg ser frem til å bidra til økt synlighet for det viktige arbeidet Norsk Eiendom gjør for bærekraftig omstilling, sier hun.

Pressemelding fra Norsk Eiendom 15. juni 2022:

I Klimaetaten hadde Agerbak-Jensen lederansvar for kommunikasjonsavdelingen, og hun har i det senere vært utlånt til Osloregionen Interkommunalt Politisk Råd (IPR) hvor hun primært har jobbet med areal/transport og klima/miljø i tillegg til kommunikasjon rundt denne tematikken.    

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og gjøre hverdagen enklere for medlemsbedriftene våre. Da er det avgjørende med synlighet. Vi er derfor utrolig glade for å få med Merete på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl.  

– Jeg gleder meg til å bli kjent med eiendomsaktører i hele landet. Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør gjennom å bygge gode rammer for stedene vi jobber, lever og bor ut til samfunnet, skal bli både meningsfullt og spennende. Eiendomsbransjen har også en nøkkelrolle og mye kompetanse når det kommer til å kunne kutte norske klimagassutslipp, sier Agerbak-Jensen.

 Den nye kommunikasjonssjefen har lang journalistikk- og kommunika­sjons­erfaring, som blant annet kommunikasjonsleder i Avinor, Sporveien AS og UNICEF Norge. Hun er utdannet journalist fra Norsk Journalisthøgskole og har tidligere vært journalist blant annet i Akers Avis-Groruddalen og VG. Hun har også politisk erfaring fra Oslopolitikken, og var på slutten av 90-talet byråd for miljø og samferdsel og byråd for byutvikling i 2006-09, for partiet Høyre.  

– Vi har jobbet systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som helhet. Merete vil få en avgjørende rolle i dette arbeidet, understreker Tellevik Dahl.  

Agerbak-Jensen begynner i stillingen 1. september 2022.  

Kontakt

  • Merete Agerbak-Jensen, tlf.  918 39 596
  • Tone Tellevik Dahl, tlf. 975 09 225

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her