Samler tidligere styremedlemmer i egen alumniforening

11
.
May
2022
Samler tidligere styremedlemmer i egen alumniforening

11
.
May
2022

Samler tidligere styremedlemmer i egen alumniforening

– Vi er heldige og har gjennom årene hatt svært aktive styrer i Norsk Eiendom. Når vi nå eta­ble­rer en alumniforening, er det fordi vi ønsker å sikre at verdifull kunnskap styremedlem­mene har opparbeidet seg ikke forsvinner ut døren for godt, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl.

12 tidligere og nåværende styremedlemmer innviet den første alumnisamlingen med en hyggelig middag sammen med administrasjonen.

Gjennom årene har nærmere 40 bransjekollegaer fra hele landet hatt verv i Norsk Eiendoms styre. De kjenner foreningens historikk, besitter bred bransjekompetanse og mange ønsker fortsatt å bidra til foreningsarbeidet – selv etter at de er takket av for innsatsen i styret.  

Godt mottatt

12 tidligere og nåværende styremedlemmer samlet rundt bordet sammen med administrasjonen, etter at årets generalforsamling var rundet av.  

– Idéen om alumniforening er blitt godt mottatt og det var flott å registrere enstemmig oppslutning om å etablere den. Også de som ikke hadde anledning til å delta, har varslet at de er klare for å bidra. Nå gjenstår det å forme og farge aktiviteten. Det blir i hvert fall lagt opp til en enkelt samling gjennom året, i tillegg til at foreningen kan bidra som en ressursgruppe ved behov, forteller Tellevik Dahl.

Alle tidligere styremedlemmer i våre registre ble kontaktet i forkant av møtet 28. april. Er du tidligere styremedlem men mot formodning ikke hørt fra oss, blir vi svært glad for om du tar kontakt.  

Kontaktinformasjon

Vidar Fiskum

Tone Tellevik Dahl

Administrerende direktør

Næringspolitikk, myndighetskontakt, media

ttd@noeiendom.no
Tlf. 975 09 225

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her