Fang energityven!

11
.
October
2023
Fang energityven!

Få gode tips om "energityver" som blåser opp strømregningen ved å bli med i kampanjen "Fang energityven".

11
.
October
2023

Fang energityven!

Grønn Byggallianse samarbeider med NVE om årets "Fang energityven"-kampanje.

Hvert år arrangerer Grønn Byggallianse kampanjen Fang energityven. I år har Grønn Byggallianse inngått et samarbeid med Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Formålet med kampanjen er å spare energi og kostnader i drift av bygg og samtidig øke kompetansen til de som deltar. Alle kilowattimer spart er bra for virksomheten, bra for klima og natur og er med på å styrke kraftbalansen!

Målet for årets kampanje er å fange flest mulig energityver ved å mobilisere bredt. Norsk Eiendom samarbeider med Grønn Byggallianse om å redusere miljøavtrykket i eiendomssektoren. Nå ønsker vi at så mange som mulig melder seg på kampanjen! Det koster deg ingen ting bortsett fra egeninnsatsen ved å ta en helsesjekk på bygget ditt. Gevinstene kan være store – både i form av penger og et bedre miljø.

Gå inn på www.fangenergityven.info eller scan QR-koden i banneret. Lykke til i jakten på energityver!

Kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her