Fart og begeistring under eiendomsbransjens skiskytterstafett

2
.
March
2020
Fart og begeistring under eiendomsbransjens skiskytterstafett

2
.
March
2020

Fart og begeistring under eiendomsbransjens skiskytterstafett

Vi gjentok suksessen fra 2019 med Eiendomsmesterskap i skiskyting. Inntektene går til Aktiv mot kreft.

Vinnerlaget AF Eiendom med deltagerne Ole B. Johansen, Øyvind Lorentzen, Marius Leiddal og Christoffer Aase.

Stafetten på Fossum skianlegg er et initiativ fra Advokatfirmaet Føyen. Arrangementet har et sosialt fokus, der alle i bransjen kan delta. Deltagerne fikk skytetrening, og ingen forkunnskaper var nødvendige.

Kvelden startet med presentasjon teamet av instruktører som besto av unge og spreke skiskyttere. Ute på banen fikk vi inspisere selve blinkene og så ble det skytetrening under sakkyndig ledning instruktørene.

Grunnet snømangel ble skiene erstattet med løpesko. Temperaturen hadde gått ned noe, så snøkanonene til  Fossum idrettsforening gikk for fullt, slik at det ble ordentlig vinterstemning. Og det manglet ikke på engasjement og fart!

AF Gruppen gikk av med seieren også i år. Andreplassen gikk til Airtight AS og med Insenti AS hakk i hæl på tredjeplassen.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her