Fullt hus på eiendomsmesterskapet i skiskyting!

8
.
February
2023
Fullt hus på eiendomsmesterskapet i skiskyting!

Første pulje av ivrige skiskytere venter på startskuddet.

8
.
February
2023

Fullt hus på eiendomsmesterskapet i skiskyting!

Fulltreffere, bomskudd, stavbrekk, spurtdueller og ikke minst godt humør preget Fossum Idrettspark da over 100 deltakere fra eiendomsbransjen samlet seg til Eiendomsmesterskapet i skiskyting 2023, tirsdag 7. februar, som vi arrangerte sammen med Advokatfirmaet Føyen. Alle inntekter går til Aktiv mot Kreft.

Hvis du ser en oransje lue i skiløypa, er det god sjanse for at bæreren er en av deltagerne ved skiskytestevnet. Helle Aanesen delte ut til de 100 påmeldte, her flankert av arrangørene Tone Tellevik Dahl og Jacob Solheim.

Dette uformelle mesterskapet med stafett i skiskyting som eneste øvelse, ble første gang arrangert i 2019, og gjentatt i 2020. Da sørget snømangel for at det ble joggesko på bena i stedet for ski, og de to foregående årene ha pandemien satt en stopper for arrangementet. Men i 2023 lå alt til rette for et spennende mesterskap.

Kreative lagnavn

Bakgrunnskunnskapene både for ski og skyting varierte sterkt, men alle stafettdeltakerne, pluss heiende kollegaer hadde det gøy i løypa og ga alt i duellene. Med lagnavn som Sim Sala Bom, Fullt Hus, Midt i Blinken og Talerøret hadde mange tenkt kreativt i forkant, for ikke å snakke om Norsk Eiendom som stilte med T-skjorter hvor trykket på ryggen var "Norsk Eiendom – raskere enn planprosessen". – Vi har betydelig høyere fart i vårt næringspolitiske arbeid enn i løypa, derfor er det greit med et motto for laget hvor vi var garantert måloppnåelse, sier Norsk Eiendoms direktør Tone Tellevik Dahl, med et smil om munnen.

- Det viktigste er å kunne møtes på en litt annen arena enn i hverdagen. Møte kollegaer, ha det moro og støtte en god sak, sier Jacob Solheim, partner i advokatfirmaet Føyen, som også har vært fadderbedrift for Aktiv mot kreft i mange år.

Premieutdeling med Thekla Brun-Lie, en tidligere skiskytter fra Oslo.

Seier til Neptune Properties

Det var 2. laget fra Neptune Properties AS som gikk av med seieren, mens Føyens lag Midt i Blinken og Bonava tok de neste plassene. Premier ble delt ut av Aktiv mot Krefts ambassadør Thekla Brun-Lie.

– Vi leverer som alltid, var første seierskommentar fra et svært fornøyd Neptune-lag. – Fantastisk gøy å være med på et slikt arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år, kom det unisont fra John Martin, Sara, Lars og Lasse etter at de hadde vært på seierspallen.

En stor takk må også gå til Fossum IL og særlig Fossum Elite for tilrettelegging, opplæring og teknisk gjennomføring og til Aktiv mot kreft som gjør en viktig innsats for å fylle livene til folk med sykdom med aktivitet og glede.

OBOS Eiendom i flotte designerluer stilte med tre lag. – Dette var gøy! Vi kommer tilbake neste år, sa Thor L. Bareksten (t.v.) etter målgang.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her