Oppgang i nedgangstider

24
.
November
2022
Oppgang i nedgangstider

– Medlemsvekst tyder på at eiendomsaktørene ser stor nytte av å ha en bransjeforening i ryggen også i krisetider, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl.

24
.
November
2022

Oppgang i nedgangstider

Norsk Eiendom passerer 300 medlemmer.

Norsk Eiendom har aldri stått sterkere som bransjeforening enn akkurat nå. Nylig passerte foreningen 300 medlemsbedrifter, en rivende utvikling fra 90 medlemmer i 2009 og 240 så sent som i 2020. Blant de nyeste innmeldte finner vi såpass ulike virksomheter som Avinor, Polaris Eiendom, Alti Forvaltning, og advokatfirmaet Kluge.

– Det er fantastisk å registrere at Norsk Eiendom vokser når det ellers er nedgangstider for bransjen. Det gir oss økt tyngde som eiendomsbransjens talerør, og muskler når vi skal påvirke myndighetene for bedre ramme­betingelser. Medlemsvekst tyder på at eiendomsaktørene ser stor nytte av å ha en bransjeforening i ryggen også i krisetider, og det betyr også mye at vi har mange kompetente medlemmer å spille på i vårt bransjeutviklingsarbeid, sier Norsk Eiendoms administrerende direktør Tone Tellevik Dahl.  

Kluge ble medlem nummer 300

Advokatfirmaet CMS Kluge klokket inn som medlem eksakt nummer 300. Leder av eiendom, Naja Dannow, svarer gjerne på hvorfor de tok beslutningen om innmelding:

Naja Dannow, partner og leder for eiendomsavdelingen i CMS Kluge Advokatfirma. Bilde Kim Saatvedt.

– Som et av landets største miljøer for eiendomsadvokater, er eiendom en viktig del av vår virksomhet. Norsk Eiendom fremmer bransjens interesser på en veldig god måte, noe begrensede ressurser til tross. De jobber med saker som både vi og våre klienter er opptatt av. Vi ønsker å bidra inn i dette arbeidet, fremholder hun.

Et annet ferskt medlem er Polaris Eiendom. Administrerende direktør Rolf Thorsen sier følgende om hvorfor selskapet har meldt seg inn:

Rolf Thorsen, adm. direktør i Polaris Eiendom i Tromsø. Bilde Martin Øverland.

– Vi opplever Norsk Eiendom som den mest relevante foreningen for en aktør som oss, og ønsker tilgang til den kunnskap, kompetanse og nettverk som ligger i Norsk Eiendom-systemet. Samtidig får vi til hele NHO-systemet gjennom medlemskapet. Polaris Eiendom opplever Norsk Eiendom som en pådriver for seriøsitet og ansvarlighet. Dermed opplever vi en god match på verdisiden, sier Thorsen.

– Viktig å være organisert

Selv om Norsk Eiendom har mange nye medlemmer, har foreningen også medlemsbedrifter som har vært med over lang tid. En av dem er eiendoms­utvikleren Aspelin Ramm. Administrerende direktør Gunnar Bøyum sier dette om hva bedriften får igjen for medlemskapet:

Gunnar Bøyum, adm. direktør i Aspelin Ramm. Bilde Finn Ståle Felberg.

– Jeg synes det er viktig å slutte opp om en bransjeforening, som på et vis fungerer som vår "fagforening". Som mangeårig medlem har jeg sett at Norsk Eiendom taler vår sak, er en forening som bidrar til å utvikle bransjen og fungerer som en organisasjon vi kan henvende oss til både om små og større saker. To års sammenhengende krise med pandemi, krig og fallende konjunkturer har vist oss at det ikke bare er i gode dager det er viktig å være organisert.

Tone Tellevik Dahl er naturlig nok svært fornøyd med medlemsveksten, men hviler ikke på laurbærene av den grunn:

– Norsk Eiendom skal fortsette å være en forening i vekst og utvikling. Her på kontoret gir dette oss ekstra motivasjon og energi til å fortsette arbeidet for en positiv bransjeutvikling med gode og mer forutsigbare rammebetingelser for eiendomsbransjen. Takk til alle som er med på laget. Og det er plass til flere, understreker hun.

Se video med Tone Tellevik Dahl.

Interessert i medlemskap i Norsk Eiendom? Ta kontakt:

Vidar Fiskum

Kerstin Allemyr

Administrasjon

Nettside, medlemsservice, møter og seminarer, faktura

ka@noeiendom.no
Tlf. 905 50 201

Se flere bilder

Les sakene i nyhetsbrevet

Gå til nyhetsarkiv

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her