Vellykket høstmøte på Økern

4
.
November
2019
Vellykket høstmøte på Økern

4
.
November
2019

Vellykket høstmøte på Økern

Årets høstmøte for medlemmer i Norsk Eiendom ble en suksess. 70 fornøyde deltagere trosset regnværet og fikk pølser fra foodtruck og befaring av utviklingsområdet Økern.

Byrådssekretær Rasmus Reinvang var først på programmet med den nye byrådserklæringen.

Pål Samuelsen fra Steen & Strøm holdt et innlegg på plass der vi fikk se hvilke områder som nå vil transformeres. Folk var fornøyde med nettverksbygging og satte veldig pris på muligheten av å se området på plass sammen med utviklerne som står for de kommende planene.

Etter befaringen ble det felles gåtur opp til Tårnet kulturarena, til faglige innlegg. Prosjektdirektør Thomas Holth fra Steen & Strøm ga oss bakgrunn og kommende planer for utbyggingen rundt Økernsenteret.

Erling Langeland er administrerende direktør i Oxer Eiendom, som eier Tårnet kulturarena. Han snakket om utbyggingen rundt Kabelgata.

Norsk Eiendoms rådgiver for næringspolitikk og kommunikasjon, Naomi Ichihara Røkkum, snakket om vår bærekraftsstrategi som du kan lese her.

Tårnet kulturarena er et nytt og rocka sted for eventer og arrangementer. Etter det faglige programmet tok vi heis eller trapper (utvendig) opp 10 etasjer til mingling og middag. Med vidstrakt utsikt over et opplyst Oslo ble det en spektakulær opplevelse.

Høstmøtet 2020

Etter flotte tilbakemeldinger vil vi også neste år arrangere høstmøtet i samarbeid med ett eller flere medlemmer, som har et utviklingsområde eller prosjekt å vise frem. Datoen er satt, så hold av ettermiddagen og kvelden 21. oktober 2020!

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her