Hvem bør vinne Cityglød Nord 2022?

20
.
September
2022
Hvem bør vinne Cityglød Nord 2022?

20
.
September
2022

Hvem bør vinne Cityglød Nord 2022?

Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen. Nå kan du melde inn din kandidat!

For første gang skal prisen Cityglød deles ut i Nord. Cityglød skal tildeles en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.  

Cityglød deles ut ved Citykonferansen Nord 2022 som vi arrangerer i samarbeid med Estate Kunnskap.

Juryen

Juryen består av Eirik Espejord i Pellerin AS, Ann Margareth Walaker Hutchinson i Barlindhaug Eiendom AS, Vidar Fiskum i Norsk Eiendom og Carine Bjørvik Andersen i Estate Media.

Statutter: Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen og som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Send inn forslag til kandidater

Hvem synes du skal vinne denne prisen? Send dine forslag til carine@estatemedia.no. Sett gjerne på Cityglød Nord 2022 i emnefeltet.

Cityglød Nord har ikke blitt delt ut før. Bildet viser Ragnhild Pedersen Foss i DARK Arkitekter som vant den nasjonale Cityglød for 2022. Her står hun sammen med juryen f.v. Carine B. Andersen, Johan Backe. Ingvild J. Roald, Gunnar Bøyum og Tone Tellevik Dahl.

Spørsmål? Ta kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her