Nettavisen: – Ikke behov for mindre areal

21
.
August
2021
Nettavisen: – Ikke behov for mindre areal

21
.
August
2021

Nettavisen: – Ikke behov for mindre areal

Kontorbruk etter korona: Mest tid på kontoret, flere lokaler for konsentrasjon og samarbeid i stedet for store møterom.

– Bransjen må tenke på hva slags areal de selger inn til leietakerne. Den nye arbeidshverdagen krever i større grad rom for kreativitet og samarbeid, men også konsentrasjon, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl, til Nettavisen.

Det viser nemlig en undersøkelse Norsk Eiendom har gjort. Norsk Eiendom-sjefen understreker viktigheten av at utleiere samarbeider godt med leie­takerne om utformingen av lokalene.

Hun forteller at 70 prosent vil bruke mest tid på kontoret etter pandemien, men etterspør lokaler for å konsentrere seg. Samtidig viser undersøkelsen at mange heller ønsker arealer til kreative prosesser og samarbeidsmøter enn store møterom.

Medlemmer kan lese og laste ned rapporten. Logg inn over først.

– Det store flertallet har ikke behov for mindre kontorareal, og over én fjerdedel ser for seg å ombygge eksisterende kontor til den nye arbeidshverdagen, sier Tellevik Dahl.

Har du spørsmål om undersøkelsen, ta kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her