To nye styremedlemmer i Norsk Eiendom

27
.
April
2023
To nye styremedlemmer i Norsk Eiendom

Styreleder Stig Bech sammen med styremedlemmene Roy-Eddy Lie, Mona Aarebrot, Thorbjørn Brevik og Marcus Dons. Ingse Galtung Døsvig og Rune Pedersen var ikke til stede da bildet ble tatt.

27
.
April
2023

To nye styremedlemmer i Norsk Eiendom

Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik er nye styremedlemmer i Norsk Eiendom. Begge ble valgt inn i styret for to år på foreningens generalforsamling 27. april, hvor også Mona Aarebrot og Marcus Dons (valgt for ett år) fikk gjenvalg. Styreleder Stig L. Bech og styremedlem Ingse Galtung Døsvig var ikke på valg. Som varamedlem med møte- og talerett ble Rune Pedersen (strategidirektør i Frost Eiendom) valgt. Ida Aall Gram og Esben Svalastog gikk ut av styret og ble takket for god innsats.

Roy-Eddy Lie er eiendomssjef i Lie-gruppen, et familieforetak som forvalter fiskerettigheter, utvikler eiendommer og har ulike virksomheter innen service og handel. Thorbjørn Brevik er konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska Norge. Begge de nyvalgte styremedlemmene ser frem til å gjøre en innsats for Norsk Eiendom.

– Jeg gleder meg til å bidra inn i styret for en forening som vi har fulgt lenge og vært medlem i. Det var veldig fint å bli spurt, kommenterer Roy-Eddy Lie.

– Jeg er litt over snitt opptatt av miljø, klima og bærekraft. CO2-utslippene fra byggenæringen må ned, og det vet jeg at Norsk Eiendom engasjerer seg sterkt i, sier Thorbjørn Brevik.  

Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik er nye styremedlemmer i Norsk Eiendom. Rune Pedersen er nytt varamedlem med møte- og talerett.

Synlighet og medlemsvekst

Styreleder Stig Bech gjennomgikk årsberetningen og så tilbake på et år preget av krigen i Ukraina, ettervirkninger av pandemien og makroøkonomisk turbulens, men la også vekt på at Norsk Eiendom har nådd viktige mål innen synlighet og politisk påvirkning. Foreningen har vært på offensiven i saker om energi og energieffektivisering, bærekraft i alle dens tre dimensjoner og boligutleie som et nytt satsningsområde fra 2022. I tillegg har det vært jobbet godt med bransjeutvikling gjennom utvikling av nye publikasjoner, kontrakter og veiledere. Verdt å nevne er også en formidabel medlemsvekst over år, som kulminerte med at foreningen passerte 300 medlemsbedrifter høsten 2022.

Deltagerne på generalforsamlingen fikk også innblikk i planene fremover, og vedtok en ny strategisk plan.  

Eiendomsbransjens talerør

Hovedstrategiene er å arbeide kunnskaps- og nettverksbasert, påvirke rammebetingelsene​, utvikle beste praksis​ og fortsette å være en forening i vekst og utvikling. I 2023 vil Norsk Eiendom fortsette satsingen på synlighet og gjennomslag, i tillegg til bransje- og organisasjonsutvikling. - Vi skal videreutvikle vår rolle som eiendomsbransjens pådriver og talerør, sier Norsk Eiendoms administrerende direktør Tone Tellevik Dahl.  

Flere saker

Stig Bech og Tone Tellevik Dahl, ledet generalforsamlingen.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her