Godt oppmøte på medlemsmøtet i Bergen

16
.
June
2022
Godt oppmøte på medlemsmøtet i Bergen

Bjørn Frode Skaar i Wikborg Rein gikk igjennom den såkalte Bergskogdommen - Dommen gav en god og viktig rettsavklaring knyttet til veiopparbeidelseskravet som vil få positiv betydning for hele bransjen, sa Skaar.

16
.
June
2022

Godt oppmøte på medlemsmøtet i Bergen

Bara Eiendom og Ingse Galtung Døsvig, adm. direktør og styremedlem i Norsk Eiendom, var vertskap da våre medlemmer i Bergensområdet møttes i Kronstadparken tirsdag 14. juni.

Oppmøtet var stort, noe som nok delvis skyldtes at byutviklingsbyråden skulle delta i en lengre samtale med foreningen, men han meldte dessverre avbud samme formiddag. Likevel ble det et godt program med både befaring, juss og siste nytt.

Bara Eiendom introduserte deltakerne for deres visjon for Kronstadparken.
- Gjennom å legge til rette for et mangfold av næringsliv og samtidig gi selskaper en mulighet for å kunne vokse og forbli i parken er et må, fortalte Ingse Galtung Døsvig. Videre fikk vi innblikk i hvordan de la vekt på det sosiale i området som handler om å skape et godt nabolag og arbeidsfellesskap. Gjennom bruk av gode mat-, kunst- og designopplevelser og ulike sosiale aktiviteter vil Bara Eiendom leve opp til sitt motto for område: Ville litt mer, tørre litt mer, gi litt mer. Deltakerne fikk så en omvisning i området hvor blant annet mattaket ble inspisert.  

Advokat og partner Bjørn Frode Skaar i Wikborg Rein gikk igjennom den såkalte Bergskogdommen, hvor Norsk Eiendom var partshjelp. Bergskogen vant både i ting- og lagmannsretten, og Oslo kommune valgte å ikke anke til Høyesterett. Dermed er dommen rettskraftig. - Dommen gav en god og viktig rettsavklaring knyttet til veiopparbeidelseskravet som vil få positiv betydning for hele bransjen, sa Skaar.  

Til slutt gikk vår direktør Tone Tellevik Dahl igjennom siste nytt fra foreningene hvor særlig lansering av de nylig reviderte standardmalene for leiekontrakter og vårt ESG-verktøy ble gjennomgått. - Det er alltid givende reise rundt i landet og besøke våre medlemmer. Særlig gøy er det når man er i regioner med stor medlemsmasse, som her i Bergen, hvor vi kan samle et stort mangfold av medlemmer og diskutere bransje- og næringspolitikk og samtidig ha det hyggelig sammen over en middag.  

PS: Byråd Bakke har lovet å bøte på sitt forfall denne dagen ved å komme på et medlemsmøte til høsten.  

Se presentasjonene fra møtet

Tone Tellevik Dahl og Ingse Galtung Døsvig i restauranten.
Befaring i bygget.
Sosialt område.
Befaring på taket. Her er det sitteplasser, bikuber og en hage.
Tone Tellevik Dahl holder innlegg.
Ingse Galtung Døsvig åpnet møtet.
I takhagen er det plantet urter, blomster og grønnsaker.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her