Kommuneplan og høyhus på Norsk Eiendoms høstmøte

30
.
August
2023
Kommuneplan og høyhus på Norsk Eiendoms høstmøte

Illustrasjon av Nye Oslo S: Reiulf Ramstad Arkitekter og C. F. Møller.

30
.
August
2023

Kommuneplan og høyhus på Norsk Eiendoms høstmøte

Hold av 26. oktober for spennende faglig program og nettverksbygging!

26. oktober går Norsk Eiendoms tradisjonelle høstmøte av stabelen. Hold av datoen allerede nå, for her er det mye å se frem til: I de flotte lokalene til Bane NOR i Schweigaards gate 33 skal vi sette søkelys på arealdelen i Oslo kommunes kommuneplan (KPA), høyhusstrategi og knutepunktutvikling. Som vanlig avsluttes høstmøtet med en hyggelig middag.

Diskusjonene om KPA i Oslo bølger allerede høyt, selv om høringsfristen ikke er før 22 desember. Norsk Eiendom har begynt arbeidet med sitt høringsinnspill, og medlemmene vil få presentert hovedlinjene i dette på høstmøtet. I tillegg blir det programposter knyttet til høyhusstrategi og knutepunktutvikling.

– Hva vil vi i bransjen respondere på forslagene som ligger ute, og hva blir prosessen videre? Som kjent er både departement og det øvrige kommune-Norge raske til å adoptere prinsipper og retningslinjer som tas i bruk i Oslo. En konsis og samlet tilbakemelding fra hele den norske eiendomsbransjen er derfor nødvendig, sier Norsk Eiendoms fagsjef Vidar Fiskum.

I tillegg til faglige diskusjoner få vi også studert innsiden av Bane NORs hovedkontor. Bygget har en særegen og nyskapende arkitektur, har bidratt til generell opprustning av området og næringsutviklingen videre østover. Prosjektet har fått miljøklassifiseringen BREEAM-NOR «Excellent» og har energiklasse A.

Det detaljerte programmet er under utarbeidelse, men hold av ettermiddagen og kvelden 26. oktober allerede nå!

Les mer her og meld deg på!

Kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her