Rapport: Endringer i kontormarkedet etter koronapandemien

7
.
May
2021
Rapport: Endringer i kontormarkedet etter koronapandemien

7
.
May
2021

Rapport: Endringer i kontormarkedet etter koronapandemien

I 2020 gikk hjemmekontor fra å være et velferdsgode for noen få utvalgte medarbeidere til å bli en på-tvungen arbeidsplass for de fleste konto­ris­tene landet over. Digitaliseringen av arbeidslivet tok samtidig et kvante­sprang. Hvordan vil disse erfaringene slå ut i fremtidens behov for kontorlokaler?

Vi har gjennomført en undersøkelse blant våre medlemsbedrifters leie­takere samt kontormedarbeidere i hele landet. Vi har ønsket å kartlegge bruken av hjemmekontor og digitale arbeidsflater, medarbeidernes erfaringer med hjemmekontor og hva slags kontorløsninger man nå ser på som ideelle når vi går tilbake til en normal arbeidssituasjon.

Medlemmer kan lese og laste ned rapporten. Logg inn over først.

Undersøkelsen har sett på om det er samvariasjon i erfaringer fra hjemme­kontorbruk, og preferanser for kontorlokaler basert på geografisk fordeling, alder, stilling, eksisterende kontorutforming mv.

Undersøkelsen er utført av Samfunnsøkonomisk Analyse.

Har du spørsmål om undersøkelsen, ta kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her