Spennende befaring og høstmøte i Oslos nye fjordby

23
.
October
2020
Spennende befaring og høstmøte i Oslos nye fjordby

23
.
October
2020

Spennende befaring og høstmøte i Oslos nye fjordby

Årets høstmøte for medlemmer i Norsk Eiendom ble en suksess. 50 fornøyde bransjetopper trosset regnværet og fikk befaring av spennende nærings- og boligbygg i det nye spennende området, Bjørvika, mot Oslofjorden.

Kvelden startet med adm. direktør i Norsk Eiendom, Tone Tellevik Dahl, som ønsket velkommen og snakket om foreningens arbeid.

Høstmøtet 2020 ga så et innblikk i bygg og et område som de fleste er nysgjerrig på. Oslo S Utvikling, Stor-Oslo Eiendom og Braathen Eiendom presenterte utfordringer og muligheter de har møtt ved utvikling av Bjørvika.

Deretter trasket deltagerne for å se Munch Brygge og Vannkunsten som har fått stor oppmerksomhet for sin arkitektur, bo- og miljøkvaliteter. På visningssenteret for området fikk vi et godt innblikk i hele området, og Stor-Oslo Eiendom åpnet dørene til sine nye næringslokaler i Dronning Eufemias gate 16. I samme bygg ble kvelden avsluttet med en hyggelig middag.

Det ble både faglig påfyll og mulighet til å møte gamle kjente og knytte nye kontakter.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her