Stor oppmerksomhet rundt bransjen under Arendalsuka

30
.
August
2022
Stor oppmerksomhet rundt bransjen under Arendalsuka

Adm. direktør i Norsk Eiendom Tone Tellevik Dahl i samtale med kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) og konsernsjef i Veidekke, Jimmy Bengtsson.

30
.
August
2022

Stor oppmerksomhet rundt bransjen under Arendalsuka

Med strålende sol, ispedd enkelte regnbyger, ble årets Arendalsuka gjennomført på Baker Jørgensen, byggenæringens nå faste tilholdssted under Arendalsuken. Til tross for rekordstort antall arrangementer, hadde vi fulle hus hele uken.

Vår direktør Tone Tellevik Dahl har ledet styringsgruppen for Bygg arena Arendal. Sammen med Arendals ordfører, og leder av Arendalsukas råd, Robert C Nordli, åpnet hun årets Arena. - Misjonen for Bygg Arena Arendal er å skape en egen møteplass og tilrettelegge for samordnete arrangementer. Dette er viktig fordi vi ofte opplever at politikerne og myndighetene ikke helt ser oss. Skal vi bli synlige, må vi samle oss og det har vi klart gjennom dette partnerskapet, sa Tellevik Dahl under åpningen.

Politikere, bransjekollegaer, forskere og næringsaktører bidro til å belyse problemstillinger og komme med forslag til løsninger som bringer vår næring videre. Hovedtemaene var miljømessig bærekraft, sosial bærekraft og jobbskaping/
rekruttering. Gjennom uken hadde Norsk Eiendom ansvar for flere arrangementer hvor hele staben, samt styreleder Stig Bech var i sving. Vår direktør deltok også i debatter og podcaster hos andre aktører.

Stor oppmerksomhet i media

De tre sentrale temaene for oss denne uken var lansering av vår mangfoldsrapport, boligpolitikk, og utleiepolitikk spesielt samt byggekostnader. Flere av våre arrangementer har også fått bred medieomtale, særlig knyttet til undersøkelsen om mangfold i bransjen. (lenker nederst i saken).

Arrangementene våre var godt besøkt av sentrale politikere også. Selv om de ikke tør å love så mye på scenen, dro de hjem klokere og med flere konkrete forslag til hvordan bringe bransjen videre. Det blir vår oppgave å følge opp i fortsettelsen.

Les mer:

Om Bygg Arena Arendal

Bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen er Norges største fastlandsnæring. Næringen sysselsetter 1 av 5, har over 90 000 bedrifter og bidrar med over 66 milliarder i verdiskaping i året. Bygg Arena Arendal samler ledende nasjonale virksomheter og foreninger i norsk bygge-, anleggs- og eiendomsnæring (BAE). Bygg Arena Arendal deltok for første gang på Arendalsuka 2021. Se hvem som er partnere og se årets program.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her