Et trygt og fremtidsrettet boligutleiemarked - slik lykkes vi

På dette seminaret satte vi søkelys på hvordan regelverk og politisk rammeverk kan spille sammen, slik at leielinjen kan supplere eierlinjen i et mobilt arbeidsmarked. Og bygger dagens skattepolitikk opp om å profesjonalisere utleiebransjen?

På dette seminaret satte vi søkelys på hvordan regelverk og politisk rammeverk kan spille sammen, slik at leielinjen kan supplere eierlinjen i et mobilt arbeidsmarked. Og bygger dagens skattepolitikk opp om å profesjonalisere utleiebransjen?

Samtale om hvordan vi skal skape et godt og trygt leiemarked. F.v. prosjektleder i Norsk Eiendom Ida Hjeltnes, stortingsrepresentant Anne Kristine Linnestad (H), daglig leder i Leieboerforeningen Lars Aasen, kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom Merete Agerbak-Jensen og stortingsrepresentant Siri Gåsemyr Staalesen (Ap).

Les mer om møtet: Samstemt press for bedre utleiepolitikk.

Slik var programmet

08.00 Registrering og enkel frokost.

08.30 Velkommen ved Tone Tellevik Dahl, administrerende direktør i Norsk Eiendom.

08.35 Leiemarkedet i krevende tider. Markedsperspektiver fra Heimstaden ved kommunikasjonsdirektør Christian Dreyer.

09.00 Status for Norsk Eiendoms arbeid med økt profesjonalisering av boligutleie. Innlegg ved Ida Hjeltnes, prosjektleder for boligutleie i Norsk Eiendom.

Vi må snakke om skatt

09:15 Profesjonell boligutleie som næringsvei ved Esben Svalastog, partner i Grunnsteinen.

09.30 Samtale om skatt og boligutleie mellom Mahmoud Farahmand (H), medlem i Stortingets finanskomité, Anne Sofie Bjørkholt, partner i advokatfirmaet BAHR og Esben Svalastog, partner i Grunnsteinen. Ledet av Stig Bech, partner i Wiersholm og styreleder i Norsk Eiendom.

10:00 Pause

Et godt og trygt leiemarked

10:15 Perspektiver fra nord v/Fredrik Lunde Michaelsen, CEO i Nyheim Bolig.

10.30 Innlegg fra leietakersiden og utleiersiden ved Lars Aasen, daglig leder i Leieboerforeningen og Ida Hjeltnes.

11.00 Panelsamtale mellom Lars Aasen, Ida Hjeltnes og stortingsrepresentantene Siri Gåsemyr Staalesen (AP), Anne Kristine Linnestad (H) fra Kommunal- og forvaltnings­komitéen. Moderert av Merete Agerbak-Jensen.

11.45 Oppsummering og veien videre ved Ida Hjeltnes.

Kun for medlemmer i Norsk Eiendom

Innholdet på denne siden er kun tilgjengelig for medlemmer i Norsk Eiendom. Om du allerede er medlem må du først logge deg inn for å få adgang til innholdet. Har du ikke bruker kan du registrere deg her.

Som medlem så har du adgang til dette opptaket.

Se opptak

Et trygt og fremtidsrettet boligutleiemarked

Presentasjoner

No items found.

No items found.