Ny bransjenorm for sjakter og rør

Webinar om hvordan bygge bedre bygg med mindre risiko for lekkasjer.

Webinar om hvordan bygge bedre bygg med mindre risiko for lekkasjer.

Disse deltok på webinaret: Stian Nergård, senior prosjektleder i Nordr, Inger Halvorsen, avdelingsleder Prosjektering i Sig. Halvorsen, Oddgeir Tobiassen, direktør Kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge samt Vidar Aa. Fiskum, fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom.

Rør for vann, avløp og varme kan fra tid til annen gå lekk. Det må bli enklere å utbedre eller forebygge lekkasjer. Derfor har vi i samarbeid med Rørentreprenørene Norge og Norske arkitekters landsforbund, utarbeidet en ny bransjenorm for prosjektering og bygging av sjakter og rør.

På dette webinaret ble vi kjent med opplagte og mindre opplagte konsekvenser av uegnede føringsveier for rør, og hvordan vi kan bygge bedre bygg med mindre risiko for lekkasjer.

Programmet

Webinaret ble gjennomført som panelsamtale om utfordringsbildet ved dagens prosjektering og utbygging av sjakter og rør, og hvordan dette kan løses bedre i nye prosjekter.

Presentasjonen kom ikke på lufta før litt ut i webinaret. Slide nr 3 skulle vært vist 12 min. og 30 sek. ut i sendingen, og slide 4 behandles 13:10.

Lenker

Kun for medlemmer i Norsk Eiendom

Innholdet på denne siden er kun tilgjengelig for medlemmer i Norsk Eiendom. Om du allerede er medlem må du først logge deg inn for å få adgang til innholdet. Har du ikke bruker kan du registrere deg her.

Som medlem så har du adgang til dette opptaket.

Se opptak

No items found.

Presentasjoner

No items found.

Presentasjoner

No items found.

No items found.