Knallstart endte med seier

7
.
February
2024
Knallstart endte med seier

7
.
February
2024

Knallstart endte med seier

Team Gjelsten Bolig 1 gjentok bragden fra i fjor og skøytet seg inn til enda en 1. plass på årets skiskytterstafett.

For fjerde gang arrangerte Norsk Eiendom og Advokatfirmaet Føyen skiskytterstafett for samarbeidspartnere og medlemmer til inntekt for Aktiv mot kreft. 88 deltakere fra 23 lag kjempet seg opp mot pallen på Fossum Idrettspark med friske fraspark og stødige avtrekkere.  

Deltagerne fra Finland: Kimmo Kurunmäki, Ari Ekroos, Dan Mollgren og Kim Lindholm.

Nordisk mesterskap

Denne gangen var det imidlertid ikke bare nordmenn som stod på startstreken. Norsk Eiendom hadde også invitert kolleger fra Finland til å delta. – Ikke bare er kvelden en flott arena for å være sammen med gode bransjekollegaer og hvor konkurranseinstinktet får utløp på en annen måte enn i hverdagen. Nå tar vi også det nordiske samarbeidet til nye høyder, sa administrerende direktør i Norsk Eiendom, Tone Tellevik Dahl i velkomsttalen.  

Jacob Solheim, partner i Advokatfirmaet Føyen understreket også viktigheten av å kunne løfte blikket litt, og gjøre noe sammen for en god sak. Føyen har vært fadderbedrift til Aktiv mot kreft i mange år allerede.  

Jacob Solheim og Tone Tellevik Dahl.

Viktig å ha en kropp som fungerer

– Det var spesielt kult å være med å vinne denne gangen fordi jeg fikk en kreftdiagnose i fanget kun en uke etter fjorårets stafett, forteller en av deltakerne på vinnerlaget, John Martin Pedersen.  

– Jeg har virkelig fått erfare hvor viktig det er å holde seg i form og ha en kropp som fungerer hvis man blir syk. Etter operasjon og cellegift er jeg nå i tipp topp form igjen og kan briske meg med gullmedalje fra årets skiskytterstafett, sier han stolt.  

John Martin Pedersen sammen med Tone Tellevik Dahl.

Alle inntektene etter mesterskapet går til foreningen Aktiv mot kreft, som har som viktigste budskap å aktivisere pasienter som har fått en kreftsykdom.  

“And the winners are...”

Alle deltakerne fikk grundig opplæring i håndtering av skytevåpen. Så kastet de seg ut i skøyting og diagonalgang langs en 400 meter lang løype før de crash-landet på standplass og prøvde seg på blinkskyting, noen helt perfekt, andre måtte gå strafferunde. Etterpå ble det pizza og brus og prisutdeling.  

Cecilie Gjersem fra Advokatfirmaet Føyen, også kjent fra fra årets Mesternes Mester på NRK, delte ut premiene. Prispallen bestod av:

1. plass: Gjelsten Bolig 1: John Martin Pedersen, Sjur Hanserud, Jon Lerstang  og Andreas Storstrøm

2. plass: Team Tronrud: Dagfinn Augdal, Jan Kristiansen, Randi Nerdrum, Ståle Strømsodd  

3. plass: OBOS Eiendomsutvikling: Geir Graff-Kallevåg, Vu Van Trand, Per Kristian Høybråthen, og Celine Jupvik.

– Alt i alt et midt-i-blinken-arrangement med godt samarbeid mellom næringsliv og frivillig organisasjoner som hjelper folk å holde seg i aktivitet, avslutter Tellevik Dahl og Jacob Solheim. Stor takk til Fossum IF for vertskap, opplæring og frivillig mannskap på standplass.

Opplæring i sikkerhet og våpenbehandling i forkant av stafetten.

5-årsjubileum og verdens kreftdag 4. februar 2025

Neste skiskytterstafett er allerede under planlegging og som for femte gang går av stabelen på Fossum idrettspark 4. februar 2025 – som også er verdens kreftdag. Så nå er det bare å holde seg i form!  

Les og se mer!

No items found.
Se flere bilder

Les sakene i nyhetsbrevet

Gå til nyhetsarkiv

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her