Etterlyst: Mentorer og talenter

25
.
August
2023
Etterlyst: Mentorer og talenter

Vidar Fiskum (fra v.), Katrine Belsvik og Didrik Berg etterlyser både erfarne aktører og unge talenter til ny mentorordning i eiendomsbransjen.

25
.
August
2023

Etterlyst: Mentorer og talenter

Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom lanserer mentorordning for yngre eiendomstalenter.

Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom utvikler nå et mentorprogram for sine medlemmer. Målet med ordningen er at yngre eiendomstalenter skal høste erfaringer og perspektiver fra toneangivende profiler i bransjen. Tidsbruken bør ikke avskrekke noen: Planlagt omfang er én felles oppstartssamling og tre til fire møter hver på en time gjennom 2024.

-For bransjen er en slik kompetanseoverføring svært nyttig. Selvsagt for den enkelte deltaker, men også for bransjen som helhet. Jo flere vi er som deler kunnskap og erfaringer, desto bedre rustet blir vi til å bygge morgendagens samfunn – i krisetider som i medgangstider. Vi i Norsk Eiendom håper at våre medlemmer ser verdien i å løfte frem et yngre talent. Meld dere til tjeneste, oppfordrer Norsk Eiendoms fagsjef Vidar Aasbrenn Fiskum.

Nyttig for begge parter

Katrine Belsvik er styreleder i Ung i Næringseiendom (UiN). Hun presiserer at mentorordningen ikke bare vil være nyttig for talentet som skal lære av den erfarne:

-Vi ser dette som en vinn-vinn. De yngre vil få et bredere perspektiv rundt sin rolle, sitt virke og karrieremessige løp, samtidig som mentoren vil få bedre kjennskap til nyeste utvikling innen både fag og samfunnsliv. På disse områdene er det de yngre som er ekspertene, sier Belsvik.  

Hennes nestleder Didrik Berg føyer til:

-En mentorordning er kanskje spesielt velkommen i utfordrende tider som nå. De yngre medarbeiderne opplever nå en uro i yrkesliv og samfunn, en uro vi ikke har følt på tidligere. Mentorordningen kan bidra til at de yngre blir tryggere i sitt fag og sitt bidrag til bedriften. Og dessuten bidra til å stake ut kursen for dem rent karrieremessig i eiendomsbransjen.

Frist 1. oktober

Alle kandidatsøknader som har kommet inn innen 1. oktober vil bli tatt i betraktning, mer informasjon om søknadsprosessen vil annonseres i UiNs kanaler. Mentorer som ønsker å stille seg til disposisjon bes ta kontakt med Vidar Fiskum i Norsk Eiendom.  

Hver mentor vil deretter bli "matchet" med en til to kandidater, hvorpå kandidater og mentorer presenteres under Ung i Næringseiendoms konferanse torsdag 23. november. Her ligger det an til gode kombinasjoner på tvers av alder og erfaring!

Kontakt:

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her