Hva bør politikerne gjøre når usikkerheten rår i eiendomsmarkedet?

3
.
October
2022
Hva bør politikerne gjøre når usikkerheten rår i eiendomsmarkedet?

3
.
October
2022

Hva bør politikerne gjøre når usikkerheten rår i eiendomsmarkedet?

Hørte du Tone i #Eiendomspodden? Hvis ikke er det ikke for sent!

Usikkerheten rår i eiendomsmarkedet, både knyttet til det økonomiske og regulatoriske rammeverket. Hvem er da bedre å prate med enn Tone Tellevik Dahl sier gutta i #Eiendomspodden.

I en ny episode av #Eiendomspodden snakker vår adm. direktør Tone Tellevik Dahl om hva bransjeaktører kan gjøre, og ikke minst hva politikerne bør gjøre når usikkerheten rår i eiendomsmarkedet – både knyttet til det økonomiske og regulatoriske rammeverket.

– Jeg hadde en fin prat med Eiendomspodden. Blant temaene jeg er innom er hvorvidt leilighetsnormen er riktig i dag, om store hus kan bygges i småhusområder og mye mer. Det er nok av utfordringer i eiendomsmarkedet om dagen, sier Tone.

Eiendomspodden er Newsecs podcast som tar for seg utviklingen i det norske eiendomsmarkedet samt de siste trendene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Hør episoden med Tone Tellevik Dahl her.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her