Mentorordningen har startet

10
.
January
2024
Mentorordningen har startet

10
.
January
2024

Mentorordningen har startet

10. januar samlet kandidater og mentorer seg for å starte jobben med å sikre bedre kompetanseoverføring i eiendomsbransjen.

Mentorer og kandidater på årets første mentorsamling i regi av Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom.

– Vårt hovedmål er at de yngste skal få mulighet til å høste erfaringer fra de som har jobbet lenge i bransjen. Kompetanseoverføring er viktig for at vi skal bli enda bedre rustet til å bygge morgendagens samfunn, sier programansvarlig Vidar Fiskum, fagsjef i Norsk Eiendom.

Ni kandidater og seks mentorer var samlet til et første oppstartsmøte før de etter hvert skal gå hver til sitt og sparre med hverandre. Mentorprogrammet er utviklet i samarbeid med Ung i Næringseiendom, og det er lagt opp til 3-4 møter mellom kandidatene og deres respektive mentorer i løpet av året.

Tosidig effekt

Kandidatene uttrykte behov for å sparre med andre utenfor egen organisasjon, mens mentorene på sin side understreket viktigheten av å lære noe fra den yngre generasjon.

Mentorkandidatene skal ikke bare høste erfaringer fra den eldre garde, men også være ansvarlig for møteinnkalling, lage agenda og sikre at saker følges opp i ettertid.  

Mentorene kommer fra Diakonhjemmet, Sea to Sky, Probiz, AB Invest, Emesjø Eiendom og Co-In. Kandidatene representerer bl.a. Thon, OBOS og Entra.

– Vi har tro på at dette vil bli en hyggelig og lærerik reise for alle og at vi ved årets slutt kan trekke læring av samarbeidet for å planlegge nye mentorprogram til neste år, konkluderte Fiskum.

Les mer om mentorordningen

Etterlyst: Mentorer og talenter

Kontakt

Vidar Fiskum

Vidar Aa. Fiskum

Fagsjef Bransjeutvikling

Bærekraft, by- og områdeutvikling, digitalisering

vf@noeiendom.no
Tlf. 454 76 542

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her