Citykonferansen 2024

I samarbeid med Estate Kunnskap ønsker vi velkommen til vår tradisjonsrike årskonfe­ranse, som er et av bransjens viktigste treffsted med spennende faglig påfyll og nettverksbygging.

Torsdag 15. februar på The Hub i Oslo

Katrine Belsvik fra Ung i Nærings­eiendom og Stig Bech fra Norsk Eiendom, tar oss gjennom programmet med intervjuer, innlegg og analyser.

Du får en dag full av faglig påfyll innenfor de fleste av eiendomsbransjens fokusområder, dypere innsikt og kanskje noen overraskelser?

Dagen avsluttes med CityDinner, og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

Programmet er under utarbeidelse

Her er holdepunktene:

09:00   Kaffe og registering

10:00   Velkommen til Citykonferansen 2024 ved Stein Ove Ødegård, leder i Estate, Katrine Belsvik, leder i Ung og Næringseiendom, og Stig Bech, styreleder i Norsk Eiendom og partner i Wiersholm.

Åpningsinnlegg ved Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom.

 • Politiske rammevilkår for eiendomsbransjen - eiendom og skatt. Stig Bech i samtale med Mudassar Kapur, stortingsrepresentant for Høyre, Anders Buchardt, eier og prosjektuvikler i AB Invest AS og Sven Magnus Rivertz, advokat og juridisk fagsjef i Norsk Eiendom.
 • Renteutsiktene i 2024. Nå har forventningene vokst om at de første rentekuttene er rett rundt hjørnet. Er de det? Og hva er de viktigste risikofaktorene for renteutsiktene i 2024? Med Ingvild Borgen, rente- og valutaanalytiker i DNB Markets.
 • Sikkerhet & Beredskap. Våre bygg er viktig for samfunnssikkerheten. Er vi rustet til å svare ut beredskapsbehovene i stadig skiftende krisetider? Med Harald V. Nikolaisen, CEO i Statsbygg, Jack Fischer Eriksen, seksjonsleder Sikkerhetsrådgivning og Inge Kampenes, spesialrådgiver i Advansia.
 • Cityprisen 2024: Juryen presenterer årets finalister. Se de nominerte og les mer om prisen.

13.00   LUNSJ

 • Verdens viktigste valg: I november 2024 er det presidentvalg i USA, mange vil kalle det et skjebnevalg. Hvordan vil valget påvirke Norge, Europa og resten av verden? Hør Eirik Bergesen i et hyperaktuelt og underholdende foredrag om den amerikanske valgkampen og konsekvensene av ulike resultater og scenarioer. Med Erik Bergesen, politisk kommentator og programleder i TV2.
 • CityGlød 2024: Juryen presenterer årets finalister Frede Lundenes Fardal, Katrine Belsvik og Lise Weltzien. Les mer om kandidatene.
 • Fra Seigmenn til Den Norske Opera. Marius Roth er en av Norges mest profilerte tenorer. Han synger og forteller om sin reise fra oppvekst på Nøtterøy og gitarist i rockebandet Seigmenn til hovedstaden og operasanger på Den Norske Opera.
 • Den norske boligmodellen. Står vi ved et nytt paradigmeskifte i norsk boligpolitikk? Innledning ved Berit Irene Nordahl, Forskningssjef Oslo Met. Moderatorer er Kathrine Belsvik og Stig Bech.
 • Vi tar en titt inn i krystallkulen, og stiller spørsmålet: Hvor ille blir 2024 - det tøffeste året på lenge? Siden senhøsten 2023 har finansmarkedet nærmest fullt priset inn en myk landing i 2024, og mot slutten av 2023 så man betydelig fall i lange markedsrenter og renteforventninger. Norges Banks rentebane indikerer en betydelig høyere rente enn markedet priser, så det blir spennende å se hvem som får rett i 2024. Med Haakon Ødegaard, Head of Research and Valuation i Malling & Co.

17:00   Vordrinks og mingel på The Hub.

18:30   CityDinner! Årets festmiddag for bransjen, med kåring av Cityprisen og Cityglød.

Årets programkomité:

 • Stig Bech, Norsk Eiendom
 • Mona Aarebrot, Aspelin Ramm
 • Vidar Fiskum, Norsk Eiendom
 • Katrine Belsvik, Ung i Næringseiendom
 • Stein Ove Ødegård, Estate Media

Lenker

Detaljer

15. februar

kl. 10.00

Clarion Hotel the Hub

Kaffe og registrering fra kl. 10.00.

Deltakeravgift: Kr. 6950,-
Deltakeravgift med middag: Kr. 8950,-

Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% rabatt. Legg inn kupongkode Norsk Eiendom ved påmelding.

Citykonferansen 2024
February 15, 2024 10:00
February 15, 2024 23:00
Clarion Hotel the Hub
Europe/Oslo

Detaljer

15. februar

kl. 10.00

Clarion Hotel the Hub

Kaffe og registrering fra kl. 10.00.

Deltakeravgift: Kr. 6950,-
Deltakeravgift med middag: Kr. 8950,-

Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% rabatt. Legg inn kupongkode Norsk Eiendom ved påmelding.

Citykonferansen 2024
February 15, 2024 10:00
February 15, 2024 23:00
Clarion Hotel the Hub
Europe/Oslo

No items found.

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her