Lansering av veileder for søkeprosesser

Målet med denne veilederen er å bidra til en omforent beskrivelse og forståelse i bransjen for hvordan søkeprosesser med leietakerrådgiver bør gjennomføres. Dette vil bidra til forutsigbarhet og effektivisering for alle parter. Norsk Eiendom har utarbeidet prosessen i samarbeid med Forum for Næringsmeglere.

Vi arrangerte dette frokostmøtet 20. november 2018. Nora Brinchmann, Malling & Co og Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom representerte en leietagerrådgiver og en gårdeier, og gikk i fellesskap gjennom bruken av veilederen.

Last ned veilederen her.

Bak veilederen står Forum for Næringsmeglere og Norsk Eiendom. I prosjektgruppen har følgende personer deltatt (f.v. på bildet over): Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom, Trond Aslaksen, Akershus Eiendom, Nora Brinchmann, Malling & Co, Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom (prosjektleder), Eirik Yttervik, NCC Property Development, Anders Solaas, Cushman & Wakefield, Jørn Skovly, DNB Næringsmegling og Eirik Yttervik i CBRE (ikke med på bildet).

Slik var programmet

08.30  Velkommen og introduksjon v/Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom

08.40  Gjennomgang av «Prosessveileder for søkeprosesser» v/Nora Brinchmann, Malling & Co og Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom

09.15  Siste nytt om revisjon av standard leieavtaler v/Ottar Egset, Føyen Torkildsen

09.35  GDPR i praksis: Håndtering av personopplysninger i forbindelse med markedsarbeid i eindomsbransjen v/Lise Sofie Stene og Annette Justad, BAHR

09.55  Oppsummering og veien videre v/Carl Henrik Borchsenius

Se opptak

No items found.

Presentasjon

No items found.

Presentasjoner

No items found.

No items found.