Nye standardavtaler for etablering av solcelleanlegg i leieforhold

Hvordan skal rettigheter og plikter knyttet til et solcelleanlegg reguleres? Hvordan skal rettigheter og plikter knyttet til et solcelleanlegg reguleres? Det å mye mer, får du høre om i dette opptaket.

På bildet fra venstre: Anette Thunes og Jacob Solheim i Føyen, Camilla Hengebøl i Newsec, Camilla Hammer Solheim i BAHR, Henriette Standnes Brochmann i Entra, Anne Sofie Bjørkholt i BAHR og Sven Magnus Rivertz i Norsk Eiendom.

Solcelleanlegg på næringsbygg har blitt et stadig mer aktuelt tema. Men hvordan skal rettigheter og plikter knyttet til et solcelleanlegg reguleres?    

Fra 2026 skal nye offentlige bygg og næringsbygg leveres med solcelleanlegg, og fra 2027 er det påbudt at de som gjennomgår rehabilitering også skal ha solcelleanlegg.  

– Det spiller ingen rolle om vi vil dette eller ei. Det vi trenger nå er gode avtaler som sikrer at overgangen til bruk av solenergi blir best mulig for alle parter, sa vår advokat Sven Magnus Rivertz, da vi lanserte nye standardmaler for etablering av solcelleanlegg. Se opptaket under.

Nyttige lenker:

Se opptak

Felles presentasjon

Presentasjon

Presentasjoner

No items found.

Kontakt:

Vidar Fiskum

Sven Magnus Rivertz

Advokat | Juridisk fagsjef

Juridiske spørsmål,
leiekontrakt

smr@noeiendom.no
Tlf. 908 44 840