Beboerinvolvering: Lansering av veilederen “Veien til et godt leieforhold”

Norsk Eiendom er opptatt av å dele kunnskap og gi råd basert på beste praksis. Målet med den nye veilederen “Veien til et godt leieforhold – Beboerinvolvering i praksis” er å synliggjøre eksempler og anbefalinger knyttet til beboer­involvering.

Bildet tilhører Møller Eiendom.

En god relasjon mellom utleier og leieboer er det beste utgangspunkt for et godt bomiljø. Det finnes mange eksempler på god beboerinvolvering fra profesjonelle boligutleiere.

Målet med den nye veilederen “Veien til et godt leieforhold – Beboerinvolvering i praksis” er å synliggjøre eksempler og anbefalinger knyttet til beboer­involvering.

Temaer som berøres i veilederen er bl.a. beboerundersøkelser, bomiljøtiltak og beboermedvirkning. Du får tips om gode verktøy for å øke graden av beboerinvolvering i et leieforhold. Veilederen gir også profesjonelle utleiere bedre innsikt i myndighetenes ambisjoner knyttet til brukermedvirkning.

På dette webinaret fikk vi innlegg fra flere av de som deltok i arbeidsgruppen for veilederen. – Veilederen for beboerinvolvering er et viktig bidrag i verktøykassen for gode leieforhold. Det er veldig bra at bransjen selv har tatt initiativ til å vise frem beste praksis på denne måten, sa statssekretær Nancy Porsanger Anti da hun fikk overlevert den nye veilederen virtuelt på lanseringsmøtet.

Lenker

Se opptak

Felles presentasjon

Presentasjon

Presentasjoner

No items found.

No items found.