Kjetil Ekkeren blir ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

1
.
February
2024
Kjetil Ekkeren blir ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

1
.
February
2024

Kjetil Ekkeren blir ny kommunikasjonssjef i Norsk Eiendom

Ekkeren kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Norconsult ASA, der han har vært siden 2018.

Kjetil Ekkeren.

– Jeg ser frem til å starte i jobben sammen med mine nye kollegaer i Norsk Eiendom. Sammen håper jeg vi kan bidra til å styrke og forenkle rammebetingelsene til medlemmene ytterligere, sier Kjetil Ekkeren.

Ekkeren har lang erfaring fra kommunikasjonsfeltet, bl.a. utvikling og implementering av kommunikasjonsstrategier og planer, journalistikk, innholdsproduksjon og lederrådgivning.

“Lang erfaring innen bygg, anlegg og eiendom”

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og bidra til at hverdagen for våre medlemsbedrifter blir enklere. Da er det avgjørende med synlighet og god formidling. Vi er derfor utrolig glade for å få med Kjetil på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl.

Ekkeren tar med seg 25 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i privat og offentlig sektor. De fleste av disse årene har han jobbet innen bygg, anlegg og eiendom, bl.a. i Mesta AS, Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo Kommune, Entra Eiendom AS og Veidekke ASA.

“Hva vi er og hva vi har på hjertet”

–  Vi jobber systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som helhet. Kjetil har både jobbet i bransjen, men også andre deler av verdikjeden til byggenæringen. Det gjør at vi ikke bare får en glitrende kommunikasjonsfaglig person, men også en som kjenner godt til hva vi er og har på hjertet, understreker Tellevik Dahl.

– Noe av det viktigste for meg i denne jobben vil være å bidra til å bygge kunnskap om – og øke synligheten til - Norsk Eiendom. Det handler om å få gjennomslag for saker som er viktige for en hel bransje, og da er det avgjørende at våre målgrupper vet hvem vi er og hva vi står for, sier Ekkeren.

Den nye kommunikasjonssjefen har en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og PR-studier fra Manchester Metropolitan University.

Han starter opp i Norsk Eiendom 1. mars.

Kontakt

Vidar Fiskum

Tone Tellevik Dahl

Administrerende direktør

Næringspolitikk, myndighetskontakt, media

ttd@noeiendom.no
Tlf. 975 09 225

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her