Vil du jobbe i Norsk Eiendom?

27
.
February
2023
Vil du jobbe i Norsk Eiendom?

27
.
February
2023

Vil du jobbe i Norsk Eiendom?

Vi søker deg som ønsker å gjøre det norske boligmarkedet bedre!

Som spesialrådgiver for bolig vil du ha en svært sentral stilling innen en av Norges største og viktigste næringer. Gjennom stillingen får du stor påvirkningskraft ved å jobbe tett med bransjens ledersjikt, og får mulighet til å bygge et unikt nettverk og bred kompetanse i eiendomsbransjen.

Du vil med et boligfaglig perspektiv jobbe med hele bredden av eiendomsfaget. Bl.a.:

  • Boligpolitikk
  • Bokvalitet
  • Boligutleie
  • Boligmerket

Spesialrådgiveren vil i de fleste tilfeller være prosjektleder for prosjekter av boligfaglig karakter. Du vil dermed være høyst delaktig i utviklingen av strategi- og handlingsplanprosesser for boligfaget i Norsk Eiendom.

Vi søker en medarbeider som har sterk interesse for boligfaget og noen års erfaring fra eiendomsbransjen, enten innen bolig- eller næringseiendom. Du må være nysgjerrig på det som skjer i boligmarkedet for tiden bl.a. rundt forskjel­lige boligkjøpsmodeller. Vi ser også gjerne at du har kjennskap til leieavtaler og Husleieloven og gjerne ha jobbet med dette.

Vår nye kollega er nysgjerrig, helhetstenkende og med evne til å se problem­stillinger fra ulike sider.

Gjorde dette deg interessert? Les mer her og søk stillingen! Men vent ikke for lenge – søknadsfrist er 11. april.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her